Wedstrijd: SCR 2 - SCR 1

Datum: 29 augustus 2017
Status: Vriendschappelijk

Eindstand: 4-3
Ruststand: 3-1

Opstelling SCR 2

Opstelling SCR 2: Doel: Dennis Veldhuizen
Verd: Niels Uijttewaal, Ronald van Mourik, Dennis Nobel en Mark Veld;
Midd: Tries van Blijderveen, Toon Nieuwenhuizen, Erik Uijttewaal, Jack Lansdaal, Joran Winkelman;
Aanv: Peter Vernooij en Robert van Dee

Wedstrijdverslag

 

SCR 2 heeft de eerste test voor de start van de bekerwedstrijden met verve doorstaan. In de grote oefenpartij tegen SCR 1 op dinsdagavond werd de vierdeklasser op een 4-3 nederlaag getrakteerd. Omdat er 24 man waren, werd er voor de verandering eens 12 tegen 12 gespeeld.

SCR 2 schoot uit de startblokken en na 20 seconden lag de bal al in het net achter gelegenheidsdoelman Jeroen Veldhuizen. Een mooie aanval belandde via rechts bij Peter Vernooij, die behield het overzicht en bediende Erik Uijttewaal op maat: 1-0. SCR 2 gaf de tegenstander hierna nog maar weinig ruimte en was met de snelle Peter Vernooij en de bedrijvige Toon Nieuwenhuizen gevaarlijk in de counter. Dit resulteerde al snel in de 2-0: Toon Nieuwenhuizen zette Robert van Dee schuin voor de goal vrij en die stuitte in eerste instantie op de keeper. De rebound was echter wel een prooi voor Van Dee, die de bal hoog binnenschoot. Lang kon SCR 2 niet genieten van deze ruime voorsprong, want het werd al snel 2-1 na een eigen goal van Ronald van Mourik. Nog voor het wisselen van kant herstelde Erik Uijttewaal met zijn tweede van de avond de marge naar 2: een rebound viel voor zijn voeten en met een vlammend schot liet hij de keeper kansloos.

Direct na de wisseling kwam SCR 2 zelfs op 4-1. Toon Nieuwenhuizen had een mooie actie in huis over links en liet met een hard schot de keeper compleet kansloos. SCR 1 leek hierna wakker geschud en SCR 2 werd verder naar achteren gedrongen. Uiteindelijk kwam het nog knap terug tot 4-3, maar SCR 2 wilde winnen en gaf de zege niet meer uit handen in de slotminuten.

A.s. zondag 3 september wacht de eerste echte wedstrijd voor SCR 2. Nieuwkuijk 4 is dan om 10:30 de tegenstander op het sportpark in Rijswijk. Komt allen!